Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere’s Super Saturday

Het was een mooi weekend voor team 16. Eigenlijk begon het al op vrijdagavond. Op deze avond kunnen alle senioren vrijspelen (vandaar vrijdag). Ons team maakt daar vaak gebruik van, waarbij we na afloop graag even blijven hangen om “een borreltje te drinken” (en als het heel gezellig is bestellen we nog een tweede ook).

Afgelopen vrijdag zat ik aan de bar, nippend aan een glas rode wijn, toen ik in gesprek kwam met een recreant. Hij vertelde me dat hij op zaterdag zeker eens ging kijken bij Niezing Almere, daar had hij zoveel leuke dingen over gelezen. Kijk, daar krijg je een blij gevoel van, zo zie je dat een paar stukjes op de site de naamsbekendheid vergroten.

Arjen Niezing, reanimatie-trainer

Wellicht iets voor andere teams, misschien ken je nog een (kleine) ondernemer, die meer naamsbekendheid (en dus meer orders) zoekt. Je kan voor een gering bedrag je team laten sponsoren. Daarna altijd een stukje van je gespeelde wedstrijd schrijven, waarin je de sponsor vermeld en succes gegarandeerd, want onderhand weet iedereen binnen BVA dat Arjan Niezing een prima reanimatie-trainer is die voor weinig bij je een les kan geven.

Dan naar de zaterdag, we hadden een druk programma. Ik had afgelopen week een sfeeractiviteit bij team 1 aangekondigd. Dit was dus het clublied zingen met team 16 en Peter van Soest (Jeanette Odijk behoort ook tot het koor, alleen zij had een verjaardag van één van de Odijkjes jr te vieren).

We kunnen wel zeggen dat het sfeermoment geslaagd is, veel supporters op de tribune die driftig het refrein meezongen. Zelfs na afloop van de wedstrijd, in de kantine, werd het Viva de BVA ingezet.

Onze tegenstander had vertraging, ze zaten vast in het Amsterdamse verkeer en arriveerde kwart over zeven. Eigenlijk kwam ons dat prima uit, want we moesten even schakelen om van een zanggroep weer een badmintonteam te worden. We hadden nu dus toch tijd voor een normale warming up.

Over de wedstrijd valt niet veel te vertellen, er was een behoorlijk niveau verschil. In drie partijen moest er voor het punt worden gestreden (en alle drie gewonnen), de andere vijf werden vrij gemakkelijk binnengesleept. Eindresultaat dus een klinkende 8-0 overwinning voor team 16.

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere’s Super Saturday ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)