Badminton Vereniging Almere

Ruim 60 BVA-deelnemers aan de RJK en RSK

Vanochtend maakten we op onze site al melding van de deelnemers aan de RJK en RSK via de TopJunior, de School en de Academie, maar er doen ook nog een flink aantal BVA-spelers mee die geen deelnemer zijn van de BTF-opleiding. Totaal met de BTF-kinderen komen we aan meer dan 60 BVA-deelnemers en dat is een record voor Almere. Als ik door het grote aantal BVA-deelnemers per ongeluk iemand over het hoofd heb gezien, dan bied ik bij voorbaat mijn excuses aan.

Het bestuur wenst alle spelers heel veel succes toe komend weekend in het Topsportcentrum in Almere.

Reageer op dit bericht (“Ruim 60 BVA-deelnemers aan de RJK en RSK ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)