Badminton Vereniging Almere

Badmintonteam onbetwiste koploper eredivisie

Het badmintonteam van BV Almere blijft de onbetwiste koploper in de eredivisie. De Almeerders versloegen zaterdag in Haarlem tegenstander Duinwijck met 7-1. Alleen Stephan Branderhorst wist zijn singlepartij niet te winnen.

BV Almere won zondagmiddag in de eigen sporthal in Almere met 5-3 van regerend landskampioen Amersfoort. Branderhorst wist nu wel te winnen. De zege van BV Almere was vooral te danken aan het opgeven van geblesseerde tegenstanders.

Kijk verder op http://www.omroepflevoland.nl/Sport/108281/almere-badmintonteam-onbetwiste-koploper-eredivisie

Reageer op dit bericht (“Badmintonteam onbetwiste koploper eredivisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)