Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Duinwijck en thuis tegen Amersfoort

Het weekend van 14 en 15 december 2013 is in badmintonland een dubbelweekend en dat betekent dat alle eredivisieteams tweemaal in het strijdperk treden. Dekker Almere speelt op zaterdagavond 14 december 2013 om 19.00 uur uit tegen het Haarlemse Duinwijck en zondagmiddag 15 december 2013 om 13.00 uur thuis in Sportcomplex Carl Dekker tegen de landskampioen BC Amersfoort.

Dit bestand bestaat niet

Er is komend weekend zonder meer sprake van zeer pittige tegenstanders voor Dekker Almere. Thuis speelde Dekker Almere gelijk tegen Duinwijck en uit won Dekker Almere met 5-3 van Amersfoort, maar zoals we allemaal weten 'resultaten uit het verleden, zeggen niets over toekomstige resultaten'. Het kan dus alle kanten op in deze wedstrijden.

Maar er zijn meer wedstrijden in de 13e en 14e speelronde, waarvan de uitslag moeilijk te voorspellen is. Op papier heeft Amersfoort zaterdagavond de grootste kans op een grote overwinning tegen TFS Barendrecht, maar bij de andere wedstrijden is het om het even. De kraker is natuurlijk de streekderby van Van Zundert Velo tegen DKC!

Zondagmiddag kan de wedstrijd Dekker Almere tegen BC Amersfoort als kraker worden omschreven en is in de degradatiezone de wedstrijd TFS Barendrecht tegen Van Zijderveld een heel belangrijke.

Kortom weer een mooi dubbelweekend zaterdag en zondag en voor de volledigheid alle wedstrijden en de stand nog even op een rij.

Zondagmiddag kan Dekker Almere in de wedstrijd tegen BC Amersfoort uw support heel goed gebruiken en de spelers en de begeleiding vragen u dan ook om op zondagmiddag 15 december 2013 om 13.00 uur uw favorieten te komen aanmoedigen in Sportcomplex Carl Dekker!

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Duinwijck en thuis tegen Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)