Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Van Zijderveld

Zaterdag 21 december 2013 om 18.00 uur speelt Dekker Almere in de Carlton-Eredivisie een uitwedstrijd tegen Van Zijderveld uit Amstelveen. In de thuiswedstrijd won Dekker Almere met 6-2 van Van Zijderveld, maar Dekker Almere speelde toen met twee invallers wegens de absentie van een aantal spelers.

Dit bestand bestaat niet

Samenwerking

Dekker Almere voert de ranglijst aan in de Carlton-Eredivisie met 87 punten uit 14 wedstrijden. Van Zijderveld staat één na laatste met 28 punten, eveneens uit 14 wedstrijden. Op papier zou Dekker Almere deze wedstrijd moeten kunnen winnen, maar we weten ook allemaal dat het raar kan lopen in een wedstrijd.

Opvallend aan de komende speelweek 15 is het feit dat alle clubs uit het linker rijtje aantreden tegen de clubs uit het rechter rijtje. Van aardverschuivingen op de ranglijst zal waarschijnlijk geen sprake zijn als de laatste wedstrijd uit deze speelronde op zondag is gespeeld.

Het overzicht van de te spelen wedstrijden en de huidige ranglijst is als volgt

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)