Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere verspeelt twee dure punten in Amstelveen

Dekker Almere heeft zaterdagavond 21 december 2013 uit tegen Van Zijderveld met 2-6 gewonnen. Toch waren de beide coaches van Dekker Almere, Staats en Vlaar, niet echt vrolijk na de uitgesproken winst, want zij vonden dat zij twee punten hadden verloren. De trommelaars van beide verenigingen zorgden nog voor enige sfeer tijdens de wedstrijd, waar het er sterk op leek dat er meer Almeerse toeschouwers waren, dan Amstelveense supporters.

Dit bestand bestaat niet

Rachel Howard was ingevlogen om de tweede vrouwensingle te spelen tegen Alida Chen, maar Howard slaagde niet in haar missie om van Alida Chen te winnen. Bovendien verloor Manon Sibbald haar single van Linda Chen.

sa

Dave Khodabux en Stephan Branderhorst speelden de mannendubbel tegen Norbert van Barneveld en Marco den Haan. Khodabux en Branderhorst wonnen de beide games met 11-21 en 18-21.

Yvonne Sie en Cheryl Seinen speelden de vrouwendubbel tegen Linda Chen en Ellen Kooiman. De Almeerse dames wonnen de eerste game met 16-21 en de tweede met zeer ruime cijfers (7-21).

Saber Afif gaf in zijn mannensingle tegen Marco den Haan , laatstgenoemde meer dan het nakijken. Het werden twee ruime overwinningen, te weten 11-21 en 12-21 en dan speelde Afif nog met de handrem er op.

Rachel Howard trof in haar vrouwensingle Alida Chen en Howard was niet opgewassen tegen Chen getuige de gamestanden 21-15,16-21 en 21-10.

Stephan Branderhorst nam het op tegen invaller Roy Mulder. Mulder deed zijn best, maar kon tegen Branderhorst, die in twee games (11-21 en 10-21) ruim won, geen vuist maken.

Linda Chen gaf Manon Sibbald in de tweede vrouwensingle meer dan partij. Sibbald won nog wel de eerste game, 20-22, kwam na een forse achterstand in de tweede game nog terug tot 17-17, maar verloor uiteindelijk met 21-18 van de tweede Chen. In de derde game bleek dat Sibbald haar kruit verschoten had. Het werd 21-12 voor Chen.

In de mix van Saber Afif met Yvonne Sie tegen Norbert van Barneveld en Alida Chen hadden de Almeerders het in de eerste game heel erg moeilijk. Uiteindelijk schreven ze deze game met 23-25 op hun naam. Maar ook de tweede game ging niet eenvoudig naar het Almeerse duo. Met 17-21 werd er gewonnen, maar het was wel opletten geblazen en dat deden Afif en Sie ook.

Het gemengd dubbel van Dave Khodabux en Cheryl Seinen was in feite een formaliteit. Alsof er op de achtergrond een 'niks aan de hand muziekje van Mantovani werd gespeeld' wonnen De Buks en Seinen met 10-21 en 11-21.

Dekker Almere behoudt de koppositie in de Carlton Eredivisie met 93 punten. Van Zundert Velo nadert Dekker Almere, na de 7-1 winst op Barendrecht, tot op drie punten.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere verspeelt twee dure punten in Amstelveen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)