Badminton Vereniging Almere

Kerstbrunch meer dan geslaagd

Ook dit jaar werd voor de afsluiting van het jaar 2013 door en voor de woensdagochtendbadmintonners een werkelijk overheerlijke kerstbrunch klaargemaakt. Het was voor de organisatoren wel even puzzelen om de 40 deelnemers allemaal een plaatsje te geven in de kantine, maar uiteindelijk is dat toch weer gelukt.

Het woensdagochtendbadminton is een groot succes bij onze vereniging en dan niet alleen puur het badmintonnen, maar ook het gezellig vertoeven in de kantine van Sportcomplex Carl Dekker. En daarenboven kan er ook nog gebruik worden gemaakt van de sauna.

Een plaatje of een foto zeggen vaak meer dan 100 woorden, maar toch wil ik u niet onthouden wat er allemaal door badmintonners werd aangeleverd, zoals daar onder meer zijn

U begrijpt het al, het ene gerecht was nog lekkerder dan het andere, maar alvorens de disgenoten al dat lekkers tot zich konden nemen, moest er eerst in toernooivorm gebadmintond worden. En ook dat was leuk en voor herhaling vatbaar.

Al met al een zeer geslaagde woensdagochtend met dank aan de dames die ook dit jaar weer het initiatief voor deze kerstbrunch hebben genomen. En dank aan Jos Wu die een heel leuke speech hield, waarin ze al vooruitblikte naar 4 januari 2014 als de nieuwe winkel van Bees wordt geopend, de Nieuwjaarreceptie wordt gehouden en aansluitend de wedstrijd Dekker Almere tegen Van Zundert Velo wordt gespeeld.

Heel leuk was dat een aantal leden van de recreantencommissie ook aanwezig was om onder meer foto's te maken van deze weer bijzonder geslaagde kerstbrunch!

Alle foto's staan inmiddels in de fotogalerij.

Reageer op dit bericht (“Kerstbrunch meer dan geslaagd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)