Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere 16 – Onverwachte overwinning

Wederom heeft team 16 een uitstekend weekend achter de rug. Zoals vorige week gemeld dachten we dat we op de derde plaats zouden eindigen. Met zeven punten achter de nummer 1 en 2 en acht punten voorsprong op de nummer 4 leek het pleit beslecht.

Afgelopen zondag speelden we tegen Sparta, één van de koplopers. Uit met heel veel inspanning een 5-3 nederlaag geleden, vooraf waren we al blij met dezelfde uitslag, maar het liep iets anders. Door een aantal megagoeie partijen hebben we Sparta verslagen met 5 -3. Wel moet gezegd worden dat een aantal driesetters naar onze kant viel. De stand is nu dat we nog steeds zeven punten achter IJmond staan, maar twee punten zijn ingelopen op Sparta, maar…. Zij krijgen elkaar nog en wij de drie ondersten, dus… wie weet!

Ook onze invaller Dasvie deed een duit in het team 16 zakje. Hij speelde de single tegen Sparta’s eerste heer (die bijna alles nog had gewonnen) en hij versloeg de heer in een zinderende driesetter. Afgelopen vrijdag verzwikte ik m’n enkel en afgelopen zaterdag Dasvie gevraagd of hij mee wilde doen. Direct stemde Dasvie toe, grote klasse man.

Al eerder heb ik gemeld dat Sparta een jeugdig team is, maar ik moet ook vermelden dat ze een heel erg leuk en sportief team is. Dit team bestaat nu twee jaar en had (nog) niet verloren. Wij hadden dus de primeur om Sparta de eerste nederlaag in hun bestaan toe te brengen, echter het was niet te merken aan het humeur van de teamleden, zowel tijdens de wedstrijden als bij de nazit was het erg gezellig. Ook leuk om te melden is dat we hebben gespeeld tegen: de Sniper, De Beul, De Shadow & The Human Defence. Achter elke bijnaam zat een verhaal, erg leuk verzonnen en erg leuk om te horen.

Opmerkelijk: onze sponsor Arjen Niezing denkt dat de buit al binnen is. In het vorige verslag heb ik hem genomineerd als sponsor van het jaar, en deze week bij de beschreven topper, laat hij het afweten. Beste meneer Niezing, u bent slechts genomineerd, om de verkiezing te winnen moet er nog heel wat gebeuren. We verwachten je de volgende wedstrijd dan ook weer op de tribune.

We waren natuurlijk in een uitgelaten stemming, maar een smet op de overwinning was een gebeurtenis op het veld naast ons; team 1 speelde naast ons tegen Amersfoort. Tijdens onze wedstrijd een hoop tumult naast ons toen bleek dat oud BVA speelster Maartje Verheul een waarschijnlijk zware knieblessure heeft opgelopen. Wij willen Maartje erg veel sterkte toewensen en hopelijk valt de blessure mee.

De komende weken spelen we niet (9 januari pas weer) maar team 16 zit niet stil.

Aanstaande vrijdag organiseren we het Kerstklaverjas toernooi en op 31 december gaan we oliebollen bakken. Via deze site kunt u de overheerlijk bolletjes bestellen (heel lekker, niet duur) en tenslotte gaan we op 4 januari de Nieuwjaarsreceptie organiseren (vanaf 16.00 uur).

Dit is dus het laatste verslag in 2013, wij wensen u allen hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 18-12-2013 om 00:03 uur

    Leuk stukje Cock

  2. Paula op 18-12-2013 om 09:39 uur

    Toppers!

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere 16 – Onverwachte overwinning ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)