Badminton Vereniging Almere

Almeerse Jeugd Champions League 2014

Heb je nog nooit competitie gespeeld en zit je al een tijdje op badminton? Dan kun je meedoen aan de “Almeerse Jeugd Champions League

De teams bestaan uit 2 à 3 meisjes en 2 à 3 jongens. (Maar bij gebrek aan voldoende jongens of meisjes kan hier natuurlijk altijd een variant op bedacht worden). De teams worden zoveel mogelijk ingedeeld in poules op leeftijd. Deze teams spelen een volledige officiële wedstrijd, net als in de competitie. Een wedstrijd bestaat uit 2 x heren enkel, 2 dames enkel, één dames en herendubbel en 2 x gemengd dubbel. Een jeugdspeler speelt dus zelf minimaal 2 en soms 3 wedstrijden, afhankelijk van de grootte van het team.

Er worden natuurlijk serieuze wedstrijden gespeeld, echter staat het speelplezier bij deze competitie voorop. Op de eerste speeldag worden de wedstrijdregels nog even kort uitgelegd en vindt er altijd een gezamenlijke warming-up plaats, verzorgd door een BV Almere trainer. Elk team verzint de eerste speeldag ook een naam voor het team en maakt een spandoek of een teambord ter aanmoediging of als mascotte. Voor de meest originele naam en spandoek/bord is er ook een prijs, net als voor de winnende teams.

Net als in de echte competitie ga je ook met je tegenstander van die dag gezamenlijk wat drinken en wat lekkers nuttigen in de kantine. Zo worden het sportieve, gezellige en spannende dagen! Zie bijvoorbeeld ook het verslag van de laatste speeldag vorig jaar

Het toernooi wordt in 2014 op de volgende zondagen gespeeld van 10.00 tot circa 14.00 uur in Sporthal Carl Dekker, Parkwijk Almere:

De kosten bedragen eenmalig € 5,00 per kind, te voldoen in de hal op de eerste speeldag. Als er ouders zijn die willen helpen in de begeleiding van een team geef dat dan even aan. Hoe meer zielen des te groter de vreugd! We hebben plaats voor in totaal 20 teams, waaronder altijd een flink aantal BV Almere teams.
De aanmelding graag voor 26 januari 2014 naar edwin.gijsen@bvalmere.nl.

Dit e-mail adres kan je ook gebruiken als je meer informatie nodig hebt. Mocht jij niet de aangewezen persoon binnen je vereniging zijn om hiermee verder te gaan, vragen we je deze mail door te sturen naar bijvoorbeeld de jeugdcommissie of iemand anders binnen de vereniging die dit soort zaken onder zijn/haar hoede heeft.
Graag tot ziens op de eerste speeldag van de "Almeerse Jeugd Champions League", zondag 2 februari 2014!

Met sportieve groeten,
BV Almere Jeugdcommissie

Reageer op dit bericht (“Almeerse Jeugd Champions League 2014 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)