Badminton Vereniging Almere

Badminton Overdag, 42 deelnemers!

Woensdag 29 januari 2014 waren er 42 deelnemers aan het badmintonnenoverdag. Een mijlpaal in de geschiedenis van het overdag badmintonnen en het eind lijkt nog niet in zicht, want nog altijd melden zich nieuwe deelnemers aan. Vanaf 09.00 uur stromen de deelnemers binnen en er zijn er bij die tot 12.00 uur blijven spelen!

Deelnemers aan het badmintonnen overdag betalen € 4,-- en kunnen als ze dat willen de training volgen en bovendien gebruik maken van de sauna. Voor leden van de vereniging is het badmintonnen op de woensdagochtend sowieso gratis en ook de leden maken veel gebruik van de mogelijkheid om op de woensdagochtend te badmintonnen.

Het is ronduit gezellig op de woensdagochtend, niet alleen bij het spelen, maar ook bij het koffiedrinken aan de bar. Niet zelden neemt één van de deelnemers iets lekkers mee en dat is kenmerkend voor de sfeer en de gemoedelijkheid op de woensdagochtend.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs op de eerstvolgende woensdagochtend!

Reageer op dit bericht (“Badminton Overdag, 42 deelnemers! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)