Badminton Vereniging Almere

BeeS opening en ondertekenen contract

Afgelopen zaterdag 4 januari 2014 was de officiële opening van de BeeS-Sportshop in Sportcomplex Carl Dekker. Het was heel erg druk en het leek er op dat een ieder die was uitgenodigd, ook daadwerkelijk gekomen is. En dat hoort ook zo.

Er werd een heerlijke taart aangesneden door Bas van Os en Suzanne Mulkens en de heer Eric Khodabux en daarmede was na een speech van Suzanne de officiële opening een feit van een fantastisch mooie badmintonshop.

Het bestuur van de vereniging en het bestuur van de stichting hechten er aan om aan te geven dat zij de aanwezigheid van de badmintonshop uiterst belangrijk vinden. Een vereniging moet in 2014 meer bieden dan alleen het badmintonnen, vindt het bestuur. Aan de facilitaire mogelijkheden is dus nu een zeer professionele badmintonshop toegevoegd en dat maakt naast het badmintonnen zelf een mooi rijtje met de sauna, het krachthonk en de zeer recent aangeschafte fitLightapparatuur.

Het bestuur feliciteert Bas en Suus met hun winkel en hoopt dat BeeS zal brengen wat ze er van verwachten en dat BeeS en BVA veel toegevoegde waarde voor elkaar realiseren.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Robert Rosendal op 08-01-2014 om 11:49 uur

    Bas en Suus, succes met jullie nieuwe Bees-shop!
    Henk, deze shop is toch op de plaats gekomen van waar eerst het krachthonk zat. Kunnen we nu gebruik maken van de toestellen in de voormalige bowls/boksruimte?

  2. Henk Staats op 08-01-2014 om 17:43 uur

    Ja, die mogelijkheid komt er binnenkort.

Reageer op dit bericht (“BeeS opening en ondertekenen contract ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)