Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 pakt de titel!

Zondag 26 januari 2014 speelde Carlton Almere 2 in Sportcomplex Carl Dekker zijn laatste wedstrijd van het seizoen tegen Amersfoort 3.. Doordat er inmiddels een voorsprong van 7 punten was opgebouwd en door een beter onderling resultaat was 1 punt voldoende om de titel te kunnen prolongeren.

Carlton

Het team dat door vele blessures werd geplaagd speelde deze wedstrijd zonder invallers. De herendubbel werd zoals elke week gespeeld door Dennis en Ghislain. In de uitwedstrijd was deze nog verloren maar de spelers van Almere wilde de titel duidelijk in de eerste de beste wedstrijd veilig stellen. De tegenstander had geen schijn van kans en na twee sets was het kampioenschap een feit. Nadat Deborah en Michele ook hun dubbel hadden gewonnen mocht de champagne ontkurkt worden. Er werd toch besloten hier mee te wachten tot na de wedstrijd.

Dat de spanning er vanaf was, was goed te merken in de daarop volgende singels. Zowel Dennis, Ghislain en Deborah verloren in drie sets hun singel. Michele was de hele week ziek en gaf haar singel op. Daardoor stond er een tussenstand van 2-4 op het scoreboord.

De mixen werden eerlijk verdeeld. Ghislain en Michele verloren hun mix terwijl Dennis en Deborah die van hun in drie sets wisten te winnen. Doordat Velo met 2-6 verloor werd het team met 8 punten voorsprong kampioen.

Het was goed om te zien dat er vanuit de club ook veel belangstelling was. Zo volgden naast voorzitter Henk Staats en coach Erik ook de technische commissie de wedstrijd zodat er gelijk na de wedstrijd bloemen overhandigd konden worden.

Het kampioenschap werd 's avonds gevierd met een etentje samen met team 3 en Alex. Alex en vier spelers van team 3 hebben regelmatig ingevallen omdat Andre en Yvonne het halve seizoen gemist moesten worden door blessureleed.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 27-01-2014 om 20:31 uur

    Nogmaals van harte gefeliciteerd. Opnieuw een huzarenstuk!

  2. Ernst op 27-01-2014 om 21:52 uur

    Gefeliciteerd, echt top.

  3. dannyp op 27-01-2014 om 22:55 uur

    Verliezen en toch champagne drinken. Klinkt mij bekend in de oren. Gefeliciteerd. Tweede jaar op rij. Klasse.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 pakt de titel! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)