Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere 2 pakt koppositie na knappe overwinning op Velo 2

Op zaterdag 4 januari stond de kraker tegen Velo 2 op het programma. Beide ploegen ontlopen elkaar het hele seizoen nauwelijks. Dat blijkt ook wel uit het feit dat Almere bij aanvang van deze wedstrijd één punt achter stond op de koploper en er in de vorige wedstrijd gelijk gespeeld werd.

Carlton

Er werd zoals gebruikelijk begonnen met dubbels. De damesdubbel werd gespeeld door Gita en Deborah. Gita viel in vanwege de blessure bij Yvonne en de afwezigheid van Michele. Met 21-18 en 21-6 werd deze partij eenvoudig gewonnen van Anita en Michelle. De herendubbel van Dennis En Ghislain die vorige keer nog verloren was gegaan werd deze keer in drie sets gewonnen van Ruud en Ewout.

Vervolgens waren de damessingels aan de beurt. Deborah speelde eerste dame en helaas wist ze haar partij net niet te winnen. Anita was in drie sets te sterk. Gita speelde twee sets erg sterk tegen Michelle. Helaas zat er ook een mindere tweede set bij waardoor Gita met 21-9 18-21 en 21-8 uiteindelijk toch redelijk eenvoudig won.

Daarna was het de beurt van Dennis tegen Ruud. Ruud had nog geen singel verloren dit seizoen. De eerst set ging lang gelijk op. Na een scheidsrechterlijke dwaling op 20-19 voor Dennis herpakte Dennis zich en won de set alsnog met 21-19. De tweede set werd door Ruud gewonnen maar daarna was Dennis de meest fitte en won de derde set met 21-14. Alex die door de blessure van Andre inviel won redelijk eenvoudig van Ewout met 21-19 en 21-11.

Als laatste waren de gemengddubbels aan de beurt. Alex en Gita speelde tegen Ruud en Anita. Ruud had duidelijk nog last van de zware singel en dus wonnen Alex en Gita met 21-10 en 21-8. De tweede mix ging helaas verloren. Waardoor er een 2-6 overwinning werd behaald.

Met dit resultaat staat Carlton Almere nu op de eerste plaats met 3 punten voorsprong op Velo. Het is een klein gaatje maar met de wedstijden tegen de onderste drie nog op het programma mag het eigenlijk niet meer mis gaan.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

1. Henk Staats op 16-01-2014 om 17:11 uur

Excuses mijnerzijds. Ik heb vergeten dit bericht eerder op de site te zetten!

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere 2 pakt koppositie na knappe overwinning op Velo 2 ↑”)