Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 wint met 5-3 van Duinwijck-3

Zaterdag 11 januari stond de thuiswedstrijd van Carlton Almere-2 tegen Duinwijck -3 op het programma. Carlton Almere-2 staat na de 6-2 overwinning van vorige week op Van Zundert Velo-2 op de 1ste plaats, die zij natuurlijk tot het einde van de competitie hopen vast te houden.

Carlton

Dennis en Ghislain speelden de herendubbel tegen Jules Bakker en Richard Vennink. De eerste set ging met 21-15 naar de Almeerders, de tweede set was spannend op het eind maar werd gewonnen door Dennis en Ghislain met 23-21. Gita en Deborah speelden de dubbel tegen Annemiek Groenewoud en Eva Krab. Helaas ging de dubbel in 2 sets verloren met 21-17 en 21-14.

Vervolgens begon Alex aan zijn single tegen Teun Yntema. Alex wist met degelijk spel de wedstrijd met 21-18 en 23-21 naar zich toe te trekken. Op de andere baan speelde Gita haar single tegen Vera Kampman. De eerste set ging gemakkelijk met 21-10 naar Gita, de tweede set maakte Gita wat meer foutjes en werd de set met 21-19 gewonnen door Vera. Gita herpakte zich goed en won de derde set met 21-9.

Ondertussen was Dennis begonnen aan zijn single tegen Robbert Mooij, Dennis vocht voor wat hij waard was maar verloor met 21-16 en 21-18. In de laatste single van de avond speelde Deborah tegen Annemiek Groenewoud, Deborah speelde een goede partij en won met 21-12 en 21-14.

Er werd gestart met de mix van Alex en Gita, zij speelden hun partij tegen Eva Krab en Richard Vennink. Alex en Gita speelden een sterke wedstrijd en wonnen dan ook in 2 sets met 21-15 en 21-17.

Op de andere baan speelden Michèle en Ghislain tegen Annemiek Groenewoud en Robbert Mooij. De Duinwijckers pakten de eerste set met 21-17, de tweede set ging daarentegen naar de Almeerders met 21-14. De beslissende set werd vervolgens met 21-10 gewonnen door Duinwijck, waardoor de wedstrijd eindigde in een 5-3 overwinning voor Carlton Almere-2.

Gita en Alex bedankt voor het invallen!

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 wint met 5-3 van Duinwijck-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)