Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-3 kampioen eerste divisie afdeling 2

Afgelopen zaterdag speelde Carlton Almere-3 uit tegen BC Duinwijkc-2. Het was voor Carlton Almere 2 een belangrijke wedstrijd, want bij een goed resultaat zou het zo maar kunnen zijn dat het kampioenschap in de eerste divisie afdeling 2 kon worden gevierd.

En winnen deden de Almeerders en wel met de mooie cijfers 1-7 en dat betekent inderdaad dat Carlton Almere-3 opnieuw kampioen is geworden van de eerste divisie afdeling 2. Carlton Almere-3 heeft 97 punten uit 16 wedstrijden. Amersfoort-2 heeft 79 punten en staat op de tweede plek en kan met nog twee wedstrijden te spelen, de Almeerders niet meer inhalen.

Het bestuur feliciteert de spelers van Carlton Almere-3 van harte met het behaalde kampioenschap!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cindy op 13-01-2014 om 20:09 uur

    Gefeliciteerd, toppers!!

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-3 kampioen eerste divisie afdeling 2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)