Badminton Vereniging Almere

De kraker van het seizoen

Komende zaterdag 4 januari 2014 om 19.00 uur speelt Dekker Almere in Sportcomplex Carl Dekker in de reguliere Carlton Eredivisie 'de wedstrijd van het seizoen' tegen Van Zundert Velo uit Wateringen. Dekker Almere gaat aan de leiding in de Eredivisie met 93 punten en wordt op de voet gevolgd door Van Zundert Velo met 90 punten.

Dit bestand bestaat niet

Samenwerking

Wie er in deze kraker met de winst vandoor gaat, is bij voorbaat niet te zeggen, maar dat het heel spannend gaat worden, dat is wel zeker. De eerste wedstrijd in dit seizoen eindigde overigens in een gelijkspel.

Maar er zijn meer wedstrijden in speelronde 16, zoals TFS Barendrecht tegen DKC. Naar verwachting zal DKC de winst grijpen en bij een grote uitslag komen de Hagenaars wel heel dicht in de buurt van BC Amersfoort.

BC Amersfoort moet namelijk tegen BC Duinwijck en verwacht mag worden dat Duinwijck zijn geschonden blazoen enigszins zal willen oppoetsen tegen de huidige landskampioen.

Voorts treffen vier clubs uit het rechter rijtje elkaar, te weten Kembit Roosterse tegen Van Zijderveld en Slotermeer tegen Victoria. Zoals het er nu naar uitziet zullen daar geen grote verschuivingen in de onderlinge rangschikking uit voort komen.

Een totaaloverzicht van wedstrijden en standen met dank aan NOS-teletekst

Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt op zaterdag 4 januari 2014 vanaf 16.00 uur de Nieuwjaarsreceptie gehouden in de kantine van Sportcomplex Carl Dekker. Voor de leden die zowel de Nieuwjaarsreceptie als de wedstrijd om 19.00 uur willen bezoeken is er ter overbrugging van de tijd een 'overlevingspakket' beschikbaar in de vorm van onder meer salades met stokbrood.

Laat u zien op 4 januari 2014 en kom Dekker Almere aanmoedigen in misschien wel de zwaarste wedstrijd van het seizoen!

Carlton

Reageer op dit bericht (“De kraker van het seizoen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)