Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen Victoria

Dekker Almere speelt zaterdag 25 januari 2014 om19.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker de laatste reguliere competitie wedstrijd van het seizoen 2013/2014 tegen het Hoensbroekse Victoria. In feite staat er niets meer op het spel. De teams die de halve finales gaan spelen zijn immers bekend.

Samenwerking

Dit bestand bestaat niet

Er zijn nog wel twee wedstrijden waar de badmintonliefhebbers in het recente verleden voor warmliepen, te weten Amersfoort tegen Van Zijderveld en Duinwijck tegen Van Zundert Velo. De realiteit is nu dat Van Zijderveld één na laatste staat op de ranglijst en dat Duinwijck dit seizoen geen rol van betekenis heeft gespeeld om tot de final four te behoren.

Voor Dekker Almere geldt wellicht dat de technische staf in de dubbels nog wat combinaties zal willen testen met het oog op de halve finalewedstrijden die in de week aansluitend op de Nationale Kampioenschappen (van 31 januari tot en met 2 februari 2014) zullen worden gespeeld.

Voor de liefhebbers nog even de standen en de wedstrijden voor de laatste speelronde op een rij.

Ook bij deze laatste wedstrijd stellen de spelers en de begeleiders de aanwezigheid van de supporters zeer op prijs!

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)