Badminton Vereniging Almere

J12 Kampioen!

Ik hoor het onze coach bij aanvang nog met waarschuwende vinger en opgeheven stem roepen: het 1ste jaar onder 13 jr wordt zeer waarschijnlijk een heel zwaar jaar voor de kinderen. Ze zullen waarschijnlijk niet veel winnen. Met dit in het achterhoofd zijn wij de competitie ingegaan.

Vandaag hebben we de laatste competitiedag gespeeld. Er stond veel op het spel. Bij een eindstand van tenminste 6 punten of meer voor ons konden wij kampioen worden.
Gisteren was ik nog "om even de sfeer te proeven" bij de laatste training aanwezig en schrok mij een hoedje. Ruim de helft van ons elftal zat langs te kant. De een had griep, de ander pijn in de buik en weer een derde kon niet normaal lopen. Ik dacht toen nog, dit wordt morgen helemaal niets.

Vanmorgen 10.00 uur in Hoorn bleek dat alle kinderen de nacht goed heeft gedaan. Net als de ouders waren de kinderen goed gemutst en uiterst gemotiveerd om hun beste beentje voor te zetten. Zo gezegd zo gedaan. Door de eindstand van 1-7 (in ons voordeel) zijn onze kinderen kampioen geworden en kan ik op deze plaats enkel zeggen dat wij ouders, familie en vrienden supertrots zijn op dit elftal.

Mariska, Gelukkig zat je er naast. Van harte gefeliciteerd met je pupillen. Op naar het volgende seizoen. Wij kijken er al reikhalzend naar uit.

Chris Verkaik, Andrew van den Hof, AnnAbel de Vries, Iris Wilting en Marco Roskam

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 26-01-2014 om 21:49 uur

    Prima gedaan. Nogmaals gefeliciteerd!!

  2. Gerda Wilting op 26-01-2014 om 22:27 uur

    Hoewel wij als opa en oma natuurlijk voor onze kleinkinderen Iris en Chris komen, zijn wij hartstikke trots op het hele team.Geweldig, nogmaals GEFELICITEERD !!!

  3. EdwinG op 27-01-2014 om 10:11 uur

    Gefeliciteerd met het kampioenschap en succes bij de regiokampioenschappen.

Reageer op dit bericht (“J12 Kampioen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)