Badminton Vereniging Almere

Opknapbeurt tribunebanken

Sportcomplex Carl Dekker bestaat dit jaar al weer twintig jaar, want het Sportcomplex is in gebruik genomen in april 1994. De tijd vliegt, dat blijkt maar weer.

In de loop der jaren is er veel verbeterd aan het complex, zo werd er al eens een nieuwe professionele keuken geplaatst, loungebanken aangeschaft in de kantine, energiebesparende maatregelen getroffen, een warmteterugwininstallatie aangebracht, de douches gerenoveerd en zeer binnenkort, binnen enkele weken, wordt de kantine van nieuw meubilair voorzien.

Maar de tribunebanken, die we destijds ooit in het kader van zelfwerkzaamheid hebben gemaakt onder leiding van ons erelid Bob Mersie, gaan al twintig jaar mee en die zijn nog nimmer opgeknapt. En dat is zo langzamerhand wel nodig.

Tom van Groenigen heeft zich bereid verklaard om deze opknapbeurt uit te voeren, maar dat is nog een hele klus. Want de planken moeten worden geschuurd, het frame krijgt een nieuwe kleur en dan kan alles weer in elkaar geschroefd worden met nieuwe bouten en moeren.

RCS

Gelukkig wordt hij als dat mogelijk is, geassisteerd door Rob van Hulst, maar de tijd van Rob is beperkt, want die heeft zijn bedrijf RCS te runnen.

Om u een indruk te geven van hoe de oude tribunebank er uitziet ten opzichte van de gerenoveerd tribunebank, de bijgaande foto. Een groot compliment aan Tom is op zijn plaats want de tribunebanken lijken wel als nieuw!

Geen bestandsnaam opgegeven

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk van Groenigen op 08-01-2014 om 10:26 uur

    Om het geheel weer degelijk in elkaar te zetten maakt Tom gebruik van slotbouten (zo'n 1400 stuks) die belangeloos beschikbaar gesteld zijn door de firma FABORY NEDERLAND B. V. uit Ridderkerk

  2. Henk van Groenigen op 08-01-2014 om 10:27 uur

    uiteraard inclusief moeren en ringetjes

  3. Paula op 08-01-2014 om 14:33 uur

    Tom is echt een kanjer!

Reageer op dit bericht (“Opknapbeurt tribunebanken ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)