Badminton Vereniging Almere

Play-off, Dekker Almere tegen BC Amersfoort

Dekker Almere speelt op woensdagavond 5 februari 2014 om 19.30 uur in de Juliana van Stolberghal in Amersfoort de eerste play-offwedstrijd van de Carlton Eredivisie tegen BC Amersfoort. De tweede play-offwedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 8 februari 2014 om 20.00 uur in Sportcomplex Carl Dekker in Almere.

Dit bestand bestaat niet

Dekker Almere is tweede geworden in de reguliere competitie met 108 punten uit 18 wedstrijden en BC Amersfoort bezet de derde plaats met 96 punten, eveneens uit 18 wedstrijden. Dat betekent dat Dekker Almere het recht heeft om de laatste wedstrijd thuis te spelen en BC Amersfoort dus de eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs thuis speelt.

De andere halve finale wedstrijd gaat tussen Van Zundert Velo uit Wateringen en het Haagse DKC. Van Zundert Velo is eerste geworden met 113 punten en speelt de eerste wedstrijd uit tegen DKC, dat vierde werd met 90 punten, op donderdag 6 februari 2014 om 20.15 uur. De tweede wedstrijd wordt gespeeld bij Van Zundert Velo, de koploper van de reguliere competitie in de Carlton Eredivisie op zaterdag 8 februari 2014 om 14.30 uur.

De spelers en de begeleiding van Dekker Almere roepen de leden op om toch vooral de thuiswedstrijd op zaterdag 8 februari 2014 om 20.00 uur tegen BC Amersfoort te bezoeken en voor de broodnodige support te zorgen, want een halve finalewedstrijd is per definitie geen eenvoudige wedstrijd.

Dekker Almere kan niet zonder uw steun!

Maar ook voor de uitwedstrijd tegen BC Amersfoort op woensdag 5 februari 2014 roepen we de supporters op om ons vlaggenschip Dekker Almere in Amersfoort te ondersteunen. En aangezien het pittige partijen zullen zijn, kunnen de spelers van Dekker Almere wel een duwtje in de rug gebruiken.

In het kader van de volledigheid en zorgvuldigheid nogmaals de data wanneer de play offs worden gespeeld.

Woensdag 5 februari 2014 om 19.30 uur in Amersfoort BC Amersfoort - Dekker Almere

Zaterdag 8 februari 2014 om 20.00 uur in Almere Dekker Almere - BC Amersfoort

Zorg dat u er bij bent!

Carlton

Reageer op dit bericht (“Play-off, Dekker Almere tegen BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)