Badminton Vereniging Almere

(7) & 8 & 9 maart 2014; Clubkampioenschappen, schrijf je in!

Schrijf je in voor de Clubkampioenschappen van 2014, die dit jaar worden gehouden op zaterdag 8 en zondag 9 maart. Jeugdspelers, wedstrijdspelers en recreanten spelen net als vorig jaar weer allemaal tegelijk in hetzelfde weekend. Bij veel inschrijvingen zal er ook op vrijdag 7 maart worden gespeeld!

De groepen zijn als volgt ingedeeld:

Jeugdspelers

Wedstrijdspelers (veren)

Recreanten (nylon)

Er kan maximaal voor drie onderdelen worden ingeschreven; één enkel, één dubbel en één gemengd dubbel.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen in een onderdeel of groep, kan het zijn dat er nog wat gehusseld gaat worden. Natuurlijk hopen we op veel inschrijven, waardoor dit niet nodig is!

De kosten

De kosten voor spelers die met nylon shuttles spelen, bedragen € 2,50 per onderdeel. Voor de spelers die met veren shuttles spelen, vragen we € 4,- per onderdeel. Het inschrijfgeld dient bij binnenkomst betaald te worden bij de wedstrijdtafel.

Per wedstrijd met veren shuttles worden 2 shuttles beschikbaar gesteld. Extra shuttles kunnen bij de wedstrijdtafel gekocht worden.

Schrijf je in!

Inschrijven kan tot 23 februari 2014, middels de formulieren die in de hal worden uitgedeeld of via badmintonnederland.toernooi.nl

De begintijden van je wedstrijden worden 5 maart 2014 op de website gezet. De volledige schema’s staan dan ook op badmintonnederland.toernooi.nl. Enkele richtlijnen qua tijden die we gaan proberen aan te houden:

Vrijdag

Alleen bij een groot aantal inschrijvingen zullen de wedstrijdspelers en/of de recreanten ook op vrijdagavond spelen. Speeltijden dan 19.30-22.00 uur. Indien het nodig is om vrijdagavond te spelen zal dit uiterlijk 2 maart worden gecommuniceerd!

Zaterdag

Jeugd: 09.00 uur tot 20.30 uur
Senioren: 09.00 uur tot 23.00 uur

Zondag

Iedereen: 09.00 uur tot 17.00 uur
Prijsuitreiking: 17.00 uur tot 18.00 uur (mogelijk later, afhankelijk van het aantal inschrijvingen)

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk van Hulst op 25-02-2014 om 20:05 uur

    Hallo toernooi commissie,

    Mijn zoon blijkt mij voor alle onderdelen opgegeven te hebben, maar dat trek ik niet en heb daar ook geen tijd voor. Willen jullie mijn inschrijving beperken tot de herendubbel samen met Rob van Hulst, bedankt.

    Groeten, Henk

Reageer op dit bericht (“(7) & 8 & 9 maart 2014; Clubkampioenschappen, schrijf je in! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)