Badminton Vereniging Almere

Dicky Palyama tegen Justin Teeuwen?

Het is u bekend dat op zaterdag 22 februari 2014 om 14.00 uur Van Zundert Velo en Dekker Almere elkaar treffen in de Maaspoort te Den Bosch. Op het spel staat het landskampioenschap in de Carlton Eredivisie 2013/2014.

Carlton heeft een paar mooie visuals ontwikkeld in het kader van deze finale en die willen we u de komende dagen niet onthouden.

Vandaag de eerste visual, zoals dat heet in goed Nederlands. Die van de routinier Dicky Palyama tegen the coming man Justin Teeuwen! Nog nimmer speelden deze twee toppers tegen elkaar, vandaar de 0-0 op de visual.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dicky Palyama tegen Justin Teeuwen? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)