Badminton Vereniging Almere

Doe mee aan de International Youth Games Badminton Almere 2014!

Stichting Partnersteden Almere (SPA) organiseert komend jaar van 14-17 juli de International Youth Games Almere 2014. Voor het sportonderdeel badminton zal BV Almere de organisatie voor haar rekening nemen. Doe mee aan dit unieke sportevenement!

De International Youth Games is al jaren een begrip. Al sinds de jaren ’80 uit de vorige eeuw wordt dit evenement georganiseerd door de partnersteden Aalborg, Almere, Lancaster en Rendsburg. In 2014 is Almere weer aan de beurt.

Voor wie

Als je woonachtig bent in Almere of speelt bij BV Almere en daarnaast geboren bent in 1998, 1999 en 2000 mag je meedoen! Ben je geboren in 2001 en wil je toch meedoen? Goed nieuws, van de SPA hebben we hiervoor toestemming gekregen!

Gastgezinnen

Een belangrijk element bij de International Youth Games is dat de gasten worden ondergebracht in een gastgezin. Iedereen die meedoet is verplicht om als gastgezin op te treden. Een gastgezin lijkt misschien eng, maar is juist hartstikke leuk! Er zijn jarenlange vriendschappen door ontstaan! Van een gastgezin wordt primair verwacht dat het onderdak biedt en daarnaast zorgt voor het eten.

Programma

Het programma is nog niet in detail bekend, maar in hoofdlijnen:

De invulling van de fundag is nog niet bekend. Dit kan net als vier jaar terug een dag Walibi worden, maar wellicht ook iets anders. Mocht je ideeën hebben hoe we deze dag kunnen invullen, geef het door!

Kosten

Vanuit de SPA is het verplicht om een kledingpakket aan te schaffen. Het kledingpakket kost maximaal 60 euro (rechtstreeks te betalen aan de SPA). BV Almere zal voor spelers van BV Almere verder geen bijdrage vragen. Woon je in Almere en speel je badminton bij een andere vereniging dan BV Almere? Ook dan kun je meedoen.

Deelnemende steden

Het is nog niet bekend of uit alle steden badmintonners meedoen.

Sporten

Naast uiteraard badminton doen de volgende sporten mee aan de International Youth Games Almere 2014:

Vragen / opgeven?

Mocht je vragen hebben of je willen opgeven neem dan contact op met Emmy Vlaar Emmy.Vlaar@bvalmere.nl of Stephan Melein Stephan.Melein@bvalmere.nl. Inschrijven voor 1 maart 2014!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Tony Barker op 15-07-2014 om 19:21 uur

    Any news and photos :)

  2. Tony Barker op 15-07-2014 om 19:24 uur

    Hope everyone is having a great week !!!

Reageer op dit bericht (“Doe mee aan de International Youth Games Badminton Almere 2014! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)