Badminton Vereniging Almere

Jeugd Kampioenen gehuldigd

Afgelopen donderdag zijn onze jeugdteams die kampioen geworden zijn in de regiocompetitie gehuldigd. Onder belangstelling van ouders, broers, zusjes, opa en oma’s kregen de kampioenen allemaal een mooie trofee.

Tevens konden zij zich tegoed doen aan een versnapering en een drankje. Van de 15 teams van BV Almere zijn er 5 kampioen geworden. Dat mag best een prestatie worden genoemd omdat de teams allemaal in hogere leeftijdscategorieën zijn ingedeeld. Hierbij worden ook de STC, BTF en alle trainers bedankt voor hun inzet en coaching tijdens dit competitie seizoen.

Sander, Yu Mei, Pjotr, Robin, Marjon, Bas, Lily, Edith, Davy, Mathijs, Joost, Liviena, Amy , Marco ,Andrea , Annabel, Iris, Chris, Edo, Robin, Davey, Ilse, Andrew en Noah nogmaals gefeliciteerd en waarschijnlijk zien we jullie vaker op menig ereschavot. Succes met de komende toernooien! Hopelijk kunnen jullie volgend jaar weer als eerste uit de bus komen bij de regiocompetitie.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. erik op 20-02-2014 om 09:59 uur

    hoi edwin, is er ook een linkje mogelijk om een foto te downloaden?.
    gr erik.
    ps was leuk geregeld voor de kids.
    dank jullie

Reageer op dit bericht (“Jeugd Kampioenen gehuldigd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)