Badminton Vereniging Almere

Junior Master Van Zijderveld

Het afgelopen weekend van 22 en 23 februari 2014, was het JM van Zijderveld en er deden weer een hoop Almere spelers mee. In elke categorie waren we ondersteund door de Almeerders.

Almeerse deelnemers

Onder 11

Diede was de enige onder 11 van de Almeerders. Diede werd in de poulefase tweede. Ze verloor van Jaymie Laurens (uiteindelijke winnares) in 2 sets. In de halve finale moest ze als nummer 2 van haar poule tegen de nummer 1 uit de andere poule. Helaas door niet al te goed spel verloor Diede. In het vrouwendubbel speelde ze met Sophie Mayer in een finalepoule. Er waren maar drie dubbels. Diede en Sophie wonnen er 1 en verloren er 1. Uiteindelijke een mooie tweede plaats voor Diede. In het gemengd dubbel met Jonathan Li werd ze in de finalepoule derde. Helaas net naast het podium.

Onder 13

Robin Verschoor zat niet echt lekker in zijn vel bij de singles. Helaas verloor hij beiden singles in de poulefase. Davey had een bye in de poule wat altijd wel fijn is maar helaas wist hij van Tristan van der Kooij niet te winnen en verloor in de poulefase. Timo Stoffelen, Denzell van Soerland en Robin Mesman wisten hun poule te winnen. Timo en Robin moesten helaas tegen elkaar en dat won Timo uiteindelijk. Daarna verloor Timo met goed spel van Brian Wassink. Denzell wist ook na de poulefase de eerste ronde te winnen alleen daarna ging hij onderuit tegen Wessel van der Aar

Amy Tan was de enige dame in de single. Ze wist de poulefase te overleven alleen daarna stond Chloe Mayer op haar te wachten en verloor deze.

In de herendubbel speelden Pjotr met Robin. Na de eerste dubbel net aan gewonnen te hebben moesten ze tegen Timo die met Lars Kros speelden. Het was een mooie driesetter maar helaas wisten Pjotr en Robin niet te winnen. Timo en Lars moesten in de halve finale tegen Denzell en Brian Wassink. Ook hier een driesetter die Denzell en Brian uiteindelijk wisten te winnen.
Davey en Robin die hebben super goed gespeeld samen. Eerst weten ze de eerste geplaatste eruit te gooien en daarna ook nog eens naar de finale te knokken.
De finale bestond uit drie almeerders. De onder 13 speelders wouden graag driesetters spelen geloof ik want ook de finale was een driesetter. Denzell en Brian wisten de derde met 21-15 te winnen.

Amy en Femke Knipscheer speelden als enige de vrouwendubbel. De eerste ronde makkelijk gewonnen maar de tweede ronde moesten ze tegen een net wat sterker koppel en verloren helaas.

In het gemengd dubbel speelden Timo met Cera Samuels. De eerste ronde wonnen ze makkelijk alleen de tweede ronde stonder de Van der Aar te wachten op ze. Helaas verloren. Hetzelfde geldt voor Pjotr en Jodi Ko. Eerste wedstrijd makkelijk gewonnen alleen de tweede ronde moesten ze tegen Fah Wongsrila en Brian Wassink. Helaas verloren maar Pjotr heeft zich goed gedragen in de mix. Een schouderklopje voor jou Pjotr.

Davey en Femke Knipscheer verloren de eerste ronde nipt van Terry Janssen en Aparna Schulze. Robin en Amy wisten de kwartfinale te halen alleen helaas verloren ze van de tweede geplaatsten. Denzell en Meike wisten zelfs de halve finale te halen. In de halve finale werd helaas in twee sets verloren van de uiteindelijke winnaars

Onder 15

Dina Haffner was de enige damessingle. Ze verloor helaas beide singles in de poule omdat ze zelf zei dat ze teveel fouten maakte. In de dubbel speelde Dina met Sterre Beffers in een finalepoule. Ze werden helaas vierde van de vijf dubbels.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Pjotr en Diede op 27-02-2014 om 15:06 uur

    Ruben, Bedankt voor het coachen. 2 weekenden achter elkaar was jij er voor ons.

  2. Fabián op 28-02-2014 om 18:14 uur

    Ruben, nog bedankt voor je coaching! Top!

Reageer op dit bericht (“Junior Master Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)