Badminton Vereniging Almere

Rikkert Suijkerland tegen Stephan Branderhorst?

Zaterdag 22 februari 2014 om 14.00 uur spelen Van Zundert Velo en Dekker Almere in de Maaspoort te Den Bosch om het landskampioenschap in de Carlton Eredivisie 2013/2014. Dat zal geen nieuws voor u zijn.

Carlton gaat er in de visual van uit dat Rikket Suijkerland en Stephan Branderhorst tegen elkaar spelen, maar zeker is dat bepaald niet. Wellicht hebben de trainers Slaats en Staats daar heel andere ideeën over. Spelen ze wel tegen elkaar, dan dient Stephan op te letten dat Rikkert geen schaafwondje oploopt :)

Branderhorst heeft overigens dit seizoen in de onderlnge ontmoeting gewonnen van Suijkerland, vandaar de 0-1 op de visual.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Rikkert Suijkerland tegen Stephan Branderhorst? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)