Badminton Vereniging Almere

Uitnodiging themabijeenkomst vrijwilligers

Op zaterdag 8 februari 2014 organiseert het bestuur een themabijeenkomst. Onderwerp van deze themaochtend is dit keer vrijwilligers. Het bestuur nodigt alle leden uit om over dit onderwerp van gedachten te wisselen.

Onze vereniging draait al jaren goed dankzij de inzet van vele vrijwilligers. De laatste jaren merken we als bestuur echter dat niet voor alle activiteiten genoeg mensen beschikbaar zijn of dat het veelal dezelfde mensen zijn die de verschillende karretjes binnen de BV Almere steeds weer opnieuw trekken.

Misschien moeten we dit binnen de vereniging op een andere manier gaan organiseren om grote problemen in de (nabije) toekomst te voorkomen.

Moeten we misschien naar betaald vrijwilligerswerk gaan? Moeten we de leden verplichten een aantal uur vrijwilligerswerk per jaar te gaan doen ? Moeten we activiteiten laten verdwijnen ? Een vereniging maken we met alle leden bij elkaar en daarom wil het bestuur jullie graag uitnodigen om op zaterdag 8 februari van 10.30 tot 12.00 uur (we zijn dan klaar voor de Olympische 5 km begint) met jullie van gedachten te wisselen en ideeën te horen over hoe we dit kunnen gaan aanpakken in de toekomst.

Tot ziens op zaterdag 8 februari

Reageer op dit bericht (“Uitnodiging themabijeenkomst vrijwilligers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)