Badminton Vereniging Almere

Vijf jeugdteams in actie tijdens het Regio Kampioenschap

Op zondag 9 februari strijden BV Almere J3, J4, J5, J12 en J13 in Sportcomplex Carl Dekker om de titel regio kampioen. Nu al staat vast dat de regio kampioen jeugd <17 veren een Almeers team zal zijn.

In de jeugd <17 veren werden in alle drie de afdelingen een Almeers team kampioen! Nu gaan J3, J4 en J5 uitmaken wie de regio kampioen zal worden. Om 10.00 uur bijten de J3 en J4 het spits af. De verliezer zal vervolgens om 12.00 uur moeten winnen van J5 om kans te houden. De J5 is vastbesloten om die wedstrijd te winnen zodat de laatste wedstrijd een echte finale is! De teams zijn echter aan elkaar gewaagd dus misschien eindigen alle teams wel gelijk…..

Jeugd <13

In de jeugd <13 maken de J12 en J13 kans op de titel regio kampioen. Helaas moeten beide teams om 12.00 uur in de halve finale tegen elkaar. Positief gezien; er staat een team van BV Almere in de finale. Jammer is het natuurlijk wel; ze waren elkaar liever tegen gekomen in de finale! De finale zal om 14.00 uur worden gespeeld tegen Zijderveld J2 of Bavio J5.

Het bestuur wenst alle spelers alvast veel succes toe!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 08-02-2014 om 07:23 uur

    Alle kanjers heel veen succes!

Reageer op dit bericht (“Vijf jeugdteams in actie tijdens het Regio Kampioenschap ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)