Badminton Vereniging Almere

Alex Vlaar naar de Italian Junior International

Morgen vertrekt Alex Vlaar naar Milaan om deel te nemen aan de Italian Junior International. Dit is een toernooi van het Europese circuit. Alex wordt begeleidt door Badminton Performance.

Aan het toernooi doen nog twee Nederlandse spelers mee te weten: Alida Chen en Dorien Lups. Alex zal deel nemen aan de single en het gemengd dubbel met Dorien. In beide onderdelen staat Alex geplaatst.

In dit toernooi zijn rankingpunten te verdienen voor plaatsing op de World Junior Ranking. Deze punten zijn weer belangrijk voor uiteindelijke plaatsing (single) voor de Youth Olympic Games, deze zomer te Nanjing, China. Uitzending van de YOG gaat oa onder begeleiding van het NOC-NSF. Alex staat momenteel op de World Junior Ranking; single 16, dubbel 11 en mix 7

De Italian Junior International te volgen via de link http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=3E35C03D-6F6F-4B55-A1E6-99509E5E3E44

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Badminton Performance op 29-03-2014 om 19:24 uur

    Alex heeft vandaag in de halve finale voor een grote verrassing gezorgd door de favoriete Adam Mendrek in 2 games te verslaan. De halve finale halen was al een meesterzet, maar dan winnen van de sterke Tsjech is heel goed. 21-17 en 23-21. Morgen finale tegen de Spanjaard Vasques.

Reageer op dit bericht (“Alex Vlaar naar de Italian Junior International ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)