Badminton Vereniging Almere

BVA-spelers zeer succesvol op de NVK

In Amersfoort werden het afgelopen weekend van 8 en 9 maart 2014 de Carlton Nederlandse Veteranen Kampioenschappen gehouden en de BVA-deelnemers hebben daar prima prestaties geleverd. Ze waren goed voor acht nationale titels.

Dennis Steenland won in de categorie 35+ het mannenenkelspel. Samen met Marloes van Heteren won Dennis van Steenland in de categorie 35+ ook het gemengd dubbelspel. Georgy van Soerland won in de categrorie 35+ samen met Marielle van der Woerdt (Van Zijderveld) het vrouwendubbel.

In de categorie 40+ was Joris van Soerland de onbetwiste nummer één. Hij won het mannenenkelspel, het gemengd dubbel samen met Georgy van Soerland en ook het mannendubbel was een prooi voor Joris van Soerland (samen met Arjan Regtien van Van Zijderveld).

En Georgy van Soerland deed niet onder voor haar man. Georgy won namelijk ook de vrouwensingle in de categorie 40+ en samen met Joris, geen onbekende voor haar, pakte ze dus ook de titel in het gemengd dubbel.

Reageer op dit bericht (“BVA-spelers zeer succesvol op de NVK ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)