Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen 2014

De clubkampioenschappen worden dit jaar gehouden van donderdag 6 maart t/m zondag 9 maart. Met een record aantal deelnemers van 226 hebben we ook een record aantal partijen van 516. Om het aantal partijen tot een goed einde te brengen hebben de commissies moeten besluiten ook op donderdag (jeugd groen) en vrijdag (recreanten) te spelen.

De jeugd groen (groep 4) spelen hun enkelpartijen op donderdag tussen 16.30-19.00 uur. De recreanten spelen hun gemengd dubbel partijen op vrijdag vanaf 20.00 uur.

Mochten er spelers zijn die hun geplande partij voor zaterdag ook eerder willen spelen, tijdens een reguliere speelavond, dan is dat akkoord. Voorwaarde is wel dat alle spelers van die partij de wedstrijd op de verschoven avond willen spelen. Stuur dan een mail naar toernooi@bvalmere.nl

Finale partijen staan gepland op zondag vanaf 14.30 uur. De prijsuitreiking van de clubkampioenschappen staan gepland op zondag 18.00 uur.

De speelschemas kun je hier vinden.

Zorg dat je ca 30 minuten voor aanvang van je wedstrijd aanwezig bent.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Toernooicommissie op 06-03-2014 om 23:38 uur

    Advies; kijk vrijdagavond/zaterdagochtend naar de laatste updates. Door afzeggingen kunnen poules en speeltijden wijzigen!

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen 2014 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)