Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen voor Recreanten en wedstrijdspelers regio klasse 4 en 5

Op vrijdag 7 maart begonnen de Clubkampioenschappen voor de Recreanten en wedstijdspelers regio Klasse 4 en 5 met het gemengd dubbel.

Dit jaar werd er voor eerst sinds lange tijd weer in twee klasse gestreden. Bij bepaalde partijen werd er op het scherp van de snede gestreden totdat er uiteindelijk toch nog een winnaar te voorschijn kwam, terwijl eigenlijk een gelijkspeel eerder verdiend was. Alleen kan dat niet bij het badminton.

Op zaterdag en zondag werden de andere partijen gespeeld. De recreantencommissie was blij dat er vooral in de beginnende groep recreanten een flink aantal wedstrijden werden gespeeld meer dan bij de gevorderde recreanten !

Ook dit jaar hebben wij weer een legendarische wedstrijd gezien. In het vrouwendubbel bij de beginnende recreanten werd er een wedstrijd gespeeld tussen Carolyn met Melanie tegen Hestia en Franksica (Frank). Franksica was in deze partij tijdelijk de vervangster van Sonja. Carolyn en Melanie declasseerde Franksisca en Hestia terwijl dit koppel verdienstelijk een tweede prijs hadden gewonnen in het gemengd dubbel. Zijn de vrouwen dan toch sterker dan de mannen ? Wij hopen dat Frank zich snel over deze nederlaag heen kan zetten. Het mannelijke gedeelte van de recreantencommissie zullen Frank verder begeleiden in deze moeilijke tijden en gaan er alles aan doen om dit niet meer te laten gebeuren (extra trainingen in Moskou of word het toch Siberië).

De recreantencommissie willen de toernooicommissie (en vooral Stephan) danken voor de voortreffelijke begeleiding van het toernooi.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Emile op 14-03-2014 om 17:16 uur

    Wanneer wordt de like functionaliteit op deze site ingevoerd?

    Alvast een dubbele like voor dit artikel :-))

  2. Krijn op 14-03-2014 om 17:24 uur

    Deze? https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://www.bvalmere.nl/nieuws/2014/03/clubkampioenschappen-voor-recreanten-en-wedstrijdspelers-regio-klasse-4-en-5

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen voor Recreanten en wedstrijdspelers regio klasse 4 en 5 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)