Badminton Vereniging Almere

Inschrijven jeugdcompetitie seizoen 2014/2015

Dit seizoen werd de BVA in de jeugdcompetitie vertegenwoordigd door het mooie aantal van maar liefst maar liefst 15 jeugdteams. En dat deze jeugdteams het uitstekend gedaan hebben blijkt wel uit de 5 kampioenen, tweede plaatsen, derde plaatsen. Ook voor het volgende seizoen hopen we weer dat jullie je massaal zullen inschrijven.

Een paar weken geleden zijn we begonnen met het uitdelen in de hal van het nieuwe inschrijfformulier. En we hebben al een groot aantal inschrijvingen binnen! Maar er zitten vast nog een paar formulieren nog onderin de badmintontas of het kan zijn dat je vanwege de vakantie een paar trainingen hebt gemist.

Het is dan goed om te weten dat je nog steeds kan inschrijven. Als je nog een inschrijfformulier wilt kan je een exemplaar vinden in de blauwe bakken onderaan het jeugdprikbord. Je kan ook het formulier hier downloaden en zelf uitprinten en ingevuld weer inleveren. Doe dit of bij één van de jeugdtrainers of in de jeugd brievenbus in de zaal.

Het zou heel mooi zijn als we ook in het nieuwe seizoen met zoveel teams de competitie met de rest van ons district kunnen aangaan. Eind maart hangen we een lijst op met alle inschrijvingen en kunnen wij gaan puzzelen om te komen met een mooie indeling. Zorg dus dat je tijdig inschrijft!

Inschrijfformulier Jeugd Regio Competitie 2014/2015

Reageer op dit bericht (“Inschrijven jeugdcompetitie seizoen 2014/2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)