Badminton Vereniging Almere

Ook BVA-ers actief in Amersfoort

In ons eigen Sportcomplex Carl Dekker wordt in meer dan 500 partijen gestreden om de felbegeerde titels van clubkampioen van de Badminton Vereniging Almere. Meer dan spannend dus voor de jeugd, de recreanten en de wedstrijdspelers.

In Amersfoort zijn er ook BVA-ers actief en wel op de Nationale Veteranen Kampioenschappen die dit weekend worden gehouden. En dat zijn niet de minste BVA-ers, want aan de NVK nemen deel Dennis Steenland, Joeri Kraaijestein, Georgy van Soerland, Joris van Soerland en Marloes van Heteren.

Carlton

Wij wensen alle BVA-ers, waar zij ook actief zijn, in binnen- of buitenland, heel veel succes toe.

Reageer op dit bericht (“Ook BVA-ers actief in Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)