Badminton Vereniging Almere

Verslag Clubkampioenschappen jeugd 2014

Met een record aantal inschrijvingen van de jeugdspelers begonnen de clubkampioenschappen al op donderdag. Op deze dag werden de enkelspelen van de groep groen voor de jongens en de meisjes gespeeld.

Voor de wedstrijden veel gespannen kopjes, want nu kwam het erop aan. Voor sommige was dit de eerste echte krachtmeting. De meeste kinderen moesten twee wedstrijden spelen omdat ze in een poule van drie zaten. Er werd flink gestreden om door te gaan naar de kwart finales die op zondag gespeeld werden.

Op zaterdag morgen werd het toernooi vervolgd. Nu mochten alle kleuren opkomen draven. Vanaf 9:00 tot ongeveer 19:30 werd er gespeeld. Omdat er per kleur word gestreden om de prijzen zie je soms grote verschillen in lengte, maar de kleinere van stuk zijn soms toch de uiteindelijke winnaars. Het was lekker druk met veel ouders, opa's en oma's.

Op zondag werden de laatste poule wedstrijden en de kwart, halve en finale partijen gespeeld. Veel mooie wedstrijden. Het is leuk om te zien dat spelers weer beter zijn gaan spelen. Het hele toernooi liep op schema zodat we op tijd aan de prijsuitreiking konden beginnen. Na een lange dag in de hal werd er afgesloten met de prijsuitreiking waar alle prijswinnaars met trots hun trofee in ontvangst namen. Alle winnaars gefeliciteerd en iedereen bedankt voor deelname en ook de toernooicommissie bedankt voor het indelen en opstellen van de schema's. Het was weer top.

Reageer op dit bericht (“Verslag Clubkampioenschappen jeugd 2014 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)