Badminton Vereniging Almere

Badmintonnen overdag mateloos populair

Het badmintonnen op de woensdagochtend bij de Badminton Vereniging Almere in Sportcomplex Carl Dekker, is mateloos populair. Vandaag 30 april 2014 werd er een nieuw opkomstrecord gevestigd. Maar liefst 53 (!) enthousiastelingen meldden zich tussen 9.00 en 9.30 uur voor hun wekelijkse potje badmintonnen.

Maar niet alleen de Carltonzaal is in trek. Veel badmintonners gaan na afloop nog even gezellig een kop koffie of thee drinken in de kantine en ook daar is het uitermate gezellig.

Bent u ook nieuwsgierig? Wel kom op de woensdagochtend eens een keer langs. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Voor slechts € 4,-- kunt u spelen van 09.00 tot 12.00 uur en als u dat wilt kunt u ook gratis gebruik maken van de sauna.

Voor leden geldt dat ze gratis kunnen meespelen!

Reageer op dit bericht (“Badmintonnen overdag mateloos populair ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)