Badminton Vereniging Almere

Alle BVA jeugd opgelet! De hoogste tijd voor een spetterend kamp!

Op 27, 28 & 29 juni 2014 organiseert de BVA als grote afsluiting van dit seizoen een fantastisch jeugdkamp. Net als twee jaar geleden vindt dit driedaagse festijn plaats op het YMCA terrein in Leusden!

De kosten voor deze drie dagen bedragen €50,-. Je kan ook alleen op zaterdag 28 juni komen, ZELFS als je jonger bent dan 8. dan ben je er de hele dag bij en krijg je ook nog eens een lunch, diner en drinken zoveel je wilt voor slechts €10,-.
Als je meegaat hebben we een aantal zaken van je nodig. Hiervoor krijg je los een e-mail toegestuurd. Die gaat o.a. over de wijze van betalen, of je zelf met de auto wordt gebracht/gehaald en of je anderen mee kunt nemen, of je medicijnen gebruikt, of je een dieet nodig hebt. We moeten een kopie hebben van je zorgpas/verzekeringsbewijs, telefoonnummers, of (één van) je ouders meewillen als begeleider en nog veel meer. Voor vragen of meer info, vraag het de kampcommissie of mail het naar edwin.gijsen@bvalmere.nl.
Als je je aanmeldt, ontvang je DIGITAAL een mooi kampboek waarin we in detail van alles uitleggen over de gang van zaken.

Opgeven voor 25 mei!
Voor een impressie van het kamp in 2012 kun je kijken in de fotogalerij
Wij hebben er heel veel zin in en hopen op heel veel inschrijvingen!
Denk erom, vol is vol bij 50 inschrijvingen!

Namens De BVA kampcommissie: Mariska, Edwin, Eddy, Richard en Rowan

Geslacht

Duur

Reageer op dit bericht (“Alle BVA jeugd opgelet! De hoogste tijd voor een spetterend kamp! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)