Badminton Vereniging Almere

De aanloop naar het kleurexamen op 14 juni

Ook toont de kalender ons dat het al eind mei is, betekent dit nog niet dat het badmintonseizoen afgelopen is. Integendeel zelfs, want de laatste maanden is er hard gewerkt door de BVA jeugdspelers en hun trainers aan de kleurtrainingen. In deze periode gaat het erom of je kunt laten zien klaar te zijn voor het jaarlijkse kleurexamen. Een spannende periode dus voor veel speler(tje)s.

Aan die spanning komt zaterdag 31 mei een einde als de trainers de uitnodigingen voor het kleurexamen in de zaal aan de spelers zullen overhandigen. Dat betekent de nodige blije gezichten op het moment dat de uitnodiging overhandigd wordt, maar misschien ook teleurstelling als die brief aan jou voorbij gaat. De trainers zullen zeker de tijd nemen om die spelers toe te lichten waarom ze naar hun mening nog niet klaar zijn voor die volgende kleur.

Net als de afgelopen jaren gaat ongeveer twee derde van de jeugdspelers op voor het kleurexamen. Dat betekent dat met een totaal aantal jeugdleden van meer dan 200 spelers het een drukke zaterdagmiddag gaat worden op 14 juni. In de uitnodiging staat vermeld hoe laat je als speler verwacht wordt en voor welke kleur je examen doet.

Ben je er zaterdag niet? Dan proberen we de uitnodiging nog bij de doordeweekse trainingen uit te delen. Lukt dat niet sturen we deze op. Het overzicht met welke groep wanneer examen doet wordt in de loop van volgende week ook op de site gezet. Voor de groepen Wit en Geel komt daar ook nog een gedeelte theorie bij kijken.

Over examens gesproken… een aantal van onze jeugdige assistent trainers wacht deze weken vol spanning op de uitslag van een heel ander examen. Het einde van de middelbare school is toch wel veel belangrijker dan een kleurexamen. We wensen ze ook alvast heel veel succes toe!

Reageer op dit bericht (“De aanloop naar het kleurexamen op 14 juni ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)