Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

De Beheerstichting Sportcomplex Almere Oost, afgekort de BSAO, beheert ons Sportcomplex Carl Dekker. Dat doet de BSAO in opdracht van de eigenaarstichting, de Stichting Sportaccommodaties Flevoland. Ons sportcomplex Carl Dekker is in goede staat van onderhoud en ook financieel is de continuïteit gewaarborgd. Als hoofdhuurder hebben we daar als Badminton Vereniging Almere (BVA) niet over te klagen.

Toch vindt het BSAO-bestuur dat onder de meer de communicatie intern binnen de BSAO beter kan en dat dit ook geldt voor de externe communicatie. Daar gaat de BSAO dus wat aan doen in nauw overleg met de BVA.

Wat we ook willen aanpakken is de barbezetting. Er is iets ingeslopen van vrijblijvendheid en dat wil de BSAO niet , maar ook de BVA wil dit niet. Onder de BVA-leden wordt een enquête gehouden hoe zij er tegenaan kijken. Dit alles met het doel om bepaalde zaken te optimaliseren.

Het overleg met de gemeente over de voormalige Bowlshal is uitgesteld. De gemeentelijke medewerkers hebben te veel vrije dagen en kwamen tijd te kort om volledig kennis te nemen van het dossier :) Als we er uit zijn met de gemeente, dan stellen wij u op de hoogte van de plannen.

U heeft op onze site kunnen lezen dat we na een aantal jaren afscheid nemen van Carlton als hoofdleverancier van badmintonartikelen. We hebben de afgelopen jaren zeker goed samengewerkt met Carlton en daar kijken we met veel plezier op terug.

Onze hofleverancier wordt nu Van Soerland Sport die onder meer het merk Adidas voert en dat merk zal zijn intrede doen bij onze vereniging. Ze hadden een streepje voor zullen we maar zeggen. We zijn er overigens trots op dat een wereldmerk als Adidas onze leverancier gaat worden.
Ons tweede en derde team, het afgelopen seizoen nog kampioen van de beide eerste divisies, zullen dan ook door het leven gaan als Adidas Almere-2 en Adidas Almere-3.
Onder welke naam ons vlaggenschip van de vereniging het komend jaar in de Carlton Eredivisie zal spelen, is nog niet zeker. We zijn in gesprek met twee partijen en uiteindelijk zullen we er wel uitkomen. Zodra het rond is, laten we het onze leden onmiddellijk weten.

Wat de personele bezetting van ons eerste team betreft, ik heb de indruk dat deze niet veel zal afwijken van het vorig seizoen. Dit ondanks het feit dat er door andere verenigingen flink getrokken is aan onze spelers. Dat ervaren we als een compliment. Zodra daar met alle betrokkenen de puntjes op de i zijn gezet, informeren wij u vanzelfsprekend terstond.

Voorts hebben we op de site om uw hulp gevraagd om Tom van Groenigen te assisteren bij het opknappen van de tribunes. De helft heeft hij al gedaan en nu nog het restant en met enige ondersteuning is dat zo gepiept. Laat Tom niet zitten zou ik willen zeggen.

En onze jeugdleden gaan eind juni 2014 weer een lang weekend op kamp. Hulde aan de organisatoren die daar een weekend voor opofferen en bijzonder leuk voor de kinderen. Gebeurtenissen zoals deze komen het saamhorigheidsgevoel en de betrokkenheid van onze vereniging ten goede.

En er wordt nog een vrijwilligersdag georganiseerd. Wat dat precies gaat worden weet ik niet. Ook voor mij een verrassing zullen we maar zeggen.

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)