Badminton Vereniging Almere

Voorlopige teamindeling jeugd seizoen 2014/2015

In de hal hangt deze week een concept teamindeling voor de jeugd op het prikbord. Zoals elk jaar is er flink aan gepuzzeld en veel over gesproken door de verantwoordelijke jeugdtrainers. Maar ook ditmaal is het weer gelukt en zijn we uitgekomen op maar liefst 18 (!) jeugdteams, iets waar we als jeugdtrainers bijzonder blij mee zijn.

Nou is het altijd de vraag of dat ook voor de spelers geldt. De indeling zoals die er nu hangt is een indeling in concept. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de vele wensen, alhoewel die niet altijd voor eenieder met elkaar te rijmen zijn. Onaangenaam werden we verrast door het verdwijnen van de klasse U15V, wat staat voor de klasse onder 15 die met veren shuttles spelen. Voor Almere toch wel een complicerende factor bij het maken van de teamindeling.

Zoals altijd hebben we geprobeerd tot een indeling te komen waarbij de spelers als team een leuk en sportief seizoen tegemoet gaan en daarnaast ook iets gaan opsteken van de wedstrijden. Dat wordt ook voor een belangrijk deel bepaald door de poule indeling waar onze teams in terecht gaan komen. Maar een kampioenschap is geen doel op zich, wel het beter worden door het spelen van zoveel mogelijk wedstrijden en vooral samen plezier hebben in de wedstrijden.

Mocht je vragen of opmerkingen over de indeling hebben, dan kan je deze kwijt bij Emmy, Mariska of Eddy in de hal. Eventueel stuur je een mail naar eddy.odijk@bvalmere.nl. Zodra we de indeling definitief gemaakt hebben, iets wat we graag op korte termijn willen bereiken, zal de teamindeling ook op de site geplaatst worden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 08-05-2014 om 09:16 uur

    Geweldig 18 jeugdteams. Complimenten!

Reageer op dit bericht (“Voorlopige teamindeling jeugd seizoen 2014/2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)