Badminton Vereniging Almere

BVA J5 in actie op NK teams

Terwijl de meeste badmintonners hun gedachten al bij de aanstaande vakantie hebben, speelt onze J5 nog om een heuse hoofdprijs. En wat voor een. Ze nemen als enige BVA team dit seizoen deel aan de strijd om het Nederlands kampioenschap voor teams.

Amy, Liviena, Davey en Robin komen daar uit in de klasse onder 17 met veren. Eerder dit seizoen wisten ze in de eigen hal al het Regiokampioenschap in deze klasse binnen te halen. In een spannende strijd werden daar onze J3 en J4 verslagen.

Dit weekeinde nemen onze jonge toppers het op zaterdag op tegen de J2 van de Zwolsche BC, de J2 van BC GO! en het team van BCM '97. De halve finales en de eventuele finale worden op zondag gespeeld.

Het team neemt de nodige ervaring mee. Amy, Davey en Robin zijn immers de NK kampioen teams U13 van vorig seizoen, samen met Diede. Ook Liviena heeft al twee keer deelgenomen aan dit kampioenschap. En dan worden ze nog bijgestaan door coach Ruben Wijnands, zelf winnaar op dit kampioenschap in de klasse U19 van vier jaar terug.

We wensen het team, de coach en de supporters veel succes in Zutphen! Alle uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“BVA J5 in actie op NK teams ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)