Badminton Vereniging Almere

Eindejaarstoernooi Recreanten 2014

Op 20 juni heeft de recreantencommissie het eindejaarstoernooi georganiseerd. Er hadden zich 42 spelers ingeschreven Helaas kwamen er een aantal mensen zonder zich af te melden niet op dagen. We gingen toch met 40 recreanten en wedstrijdspelers van start.

De organisatie was dit jaar in handen van Charles. Hij had zich “vrijwillig “zich opgeofferd omdat Peter van Soest van zijn vakantie nog genot.

Om 20.30 uur zijn we begonnen met badmintonnen. We zouden 6 rondes spelen van 15 minuten en steeds na elke ronde een pauze van 5 minuten. Een van de rondes was iets langer.Hoe dat komt ? Je had er partijen in deze ronde tussen zitten van 68-65 .

Charles had er voor gezorgd dat er leuke partijen door iedereen gespeeld werden. Beginners met wedstrijdspelers , gevorderde met vergevorderde etc. Het toernooi was om 22.45 uur afgelopen. Bij elke partij die je speelde kon je lootjes winnen voor de loterij.

De recreantencommissie had voor een aantal ludieke prijsjes gezorgd voor de loterij die na afloop werd gehouden. Ook een aantal deelnemers had een prijsje meegenomen. Na afloop van de loterij waren er nog twee officiële handelingen te verrichten door de Recreantencommissie. Sinds 3 jaar hebben wij een gesponsorde ( K & B ) beker voor de meest talentvolle beginnende speler van het jaar

Dit jaar werd Amir Koepon gekozen door de toernooileiding onder voorzitterschap van Charles . Charles kreeg het aan de stok met een tweetal beginnende heren over deze uitverkiezing. Zij hadden de afgelopen weken Charles voorzien van een hapje en een drankje Natuurlijk heeft Charles hiervan gebruik gemaakt maar bleef zoals een goede voorzitter onpartijdig.

De 2e officiële handeling was dat voor de vierde keer de recreantencommissie de Thea Prinsen Award heeft uitgereikt. De Award ging dit jaar na Monique Berns en Ineke van Puffelen.

Na afloop bleef het nog lang onrustig aan de Bongeerdstraat.

Reageer op dit bericht (“Eindejaarstoernooi Recreanten 2014 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)