Badminton Vereniging Almere

Groot feest in de BVArena

Zoals bij ieder voetbal EK en WK kijken we ook nu weer de wedstrijden van het Nederlands elftal in de BVArena, de kantine van BVA wordt omgetoverd tot een echte arena, volledig versierd en met een heuse tribune. Wat is er nu leuker dan de wedstrijden met z’n allen kijken.

Afgelopen vrijdag was de eerste in een serie van zeven: Nederland – Spanje. De supporters van beide landen (veel Hollanders en de familie Conejo hield de Spaanse eer hoog) zaten gebroederlijk naast elkaar op de tribune (zo hoort het ook). Natuurlijk was Juan in de eerste helft in een opperbest humeur, maar in de tweede helft hebben we hem niet veel meer gehoord. Toch Juan, erg veel respect voor je dat je er bent. Aanstaande woensdag maar voor Nederland zijn toch?

Het is dat de BSAO het onderhoud van onze sporthal zeer serieus neemt, anders was het dak van de kantine er nu af geweest, wat een wedstrijd, wat een sensatie en wat een sfeer. Het geluid bij ieder doelpunt overstemde de wettelijk toegestane decibellen ruimschoots. Het is maar goed dat ik dit bericht moet schrijven, want, door schorheid, is praten nog steeds een beetje moeilijk.

Maar dit is pas het begin, er komen nog zes wedstrijden. Aanstaande woensdag is de volgende: Nederland – Australië. De wedstrijd begint om 18.00 uur, hal open vanaf 17.30 uur. Wilt u ook eens zien hoe enthousiast BVA-ers (kunnen) zijn, u bent van harte welkom.

K&B

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Ronald op 17-06-2014 om 17:58 uur

  Het was vrijdag hoor!

 2. Krijn op 17-06-2014 om 18:57 uur

  Aangepast! :)

 3. Cock op 22-06-2014 om 11:27 uur

  Na de euforie tegen Spanje en de billenknijpwedstrijd tegen de Aussies gaan we nu de Chilenen een kopje kleiner maken.

  Dit gaan we natuurlijk weer met z'n alen beleven in de BVArena. De westrijd begint a.s. maandag om 18.00 uur, we doen de kantine om 17.30 uur open.

 4. Jos Wu op 27-06-2014 om 15:10 uur

  Zetten we de feestvreugde in de BVARENA komende zondag (29-6) voort?

Reageer op dit bericht (“Groot feest in de BVArena ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)