Badminton Vereniging Almere

Het 17de Gaasperdam jeugd Invitatietoernooi

Afgelopen zondag werd in Gaasperdam het 17de Jeugd Invitatietoernooi georganiseerd. Er deden een aantal spelers en speelsters mee van BV Almere, en deze vielen weer goed in de prijzen. Aanwezig waren: Arjen en Laura Schrijer, Andrea Brahimi, Tristan Eshuis, Noah Haase, Andrew v.d. Hof, Joost en Marisa Gijsen, Fabiënne Joorse, Dina Haffner, Octa Kurniawan, Liviënna Pardede, Marco Roskam en Lianne van Os. Laatstgenoemde wist zelfs naar huis te gaan met maar liefst drie bekers. Heel belangrijk voor de kids, die bekers!

Het begon al vroeg, om 9.30 uur waren we in de hal. Eerst lekker een kopje koffie, met een Jägermeister ernaast. Dat is de gewoonte als in de sporthal van BV Gaasperdam kom, mijn oude club. De gezelligheid zat er meteen goed in bij de meegereisde ouders. De kinderen werden niet gecoacht als ze onderling tegen elkaar speelden, maar tegen onbekenden natuurlijk vaak wel.

Leuk aan dit toernooi is, is dat er ook een onderdeel ouder/kind is in verschillende klassen. Zo hadden een aantal ouders een middag vullend programma. Marco, Andrew, Noah, Marisa en Lianne deden mee aan het ouder/kind toernooi. Lianne en Andrew stonden tegen elkaar in de finale en onder luide aanmoedigingen had Lianne met haar partner Ferry Voortman (BV Gaasperdam en goede vriend van ons) gewonnen van Andrew met papa Fred. Liviënna werd met papa Dasvie in een hogere klasse eerste. Hartstikke knap!

Noah wist het JE op zijn naam te zetten in de U11 categorie. Andrea deed dat in het ME U13 jaar (U11 was er niet bij de meiden), door van Lianne te winnen in de finale. De twee dames wisten ook het MD U13 op hun naam te zetten, wat natuurlijk knap is van twee meiden van 9 jaar!

Verder wisten Octa (ongeslagen in de ME 15), Fabiënne en Dina (MD U15 winnaressen) ook een prijs te behalen, evenals Arjen (2e in JE U17). Hieronder de foto van alle prijswinnaars van BV Almere, op Octa na, want zij was al naar huis helaas.

Voor herhaling vatbaar en als er een verenigingsprijs werd uitgereikt waren wij van BVA zeker de winnaar geweest!

Tot volgend jaar :)

Reageer op dit bericht (“Het 17de Gaasperdam jeugd Invitatietoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)