Badminton Vereniging Almere

K&B openen de BVArena

Het kan je niet zijn ontgaan, het WK-voetbal komt eraan. Met brulshirts, brulpetten, oranje hamsters en veel meer promotiemateriaal worden we hieraan dagelijks herinnerd. Als je regelmatig ons Sportcomplex Carl Dekker bezoekt, heb je ook vast ook de fraaie posters gezien die K&B opgehangen hebben. Ook vind je in de kantine het gehele WK-speelschema.

Natuurlijk doen we dit niet zomaar. Zoals bij de afgelopen drie grote voetbaltoernooien gaat ook nu weer de kantine open om gezellig met z’n allen naar de wedstrijden van het Nederlands team te komen kijken. Wij gaan de kantine ombouwen tot een echt stadion met tribunes, en als iedereen in het oranje komt (niet verplicht natuurlijk) gaan we de stadionsfeer zoveel mogelijk benaderen, (een gratis consumptie voor de mooiste/origineelste oranje outfit).

De eerste wedstrijd gaan we gelijk het finaleverlies van vier jaar geleden herstellen, dan gaan we uiteraard Spanje verslaan. De wedstrijd is op vrijdag 13 juni om 21.00 uur. We doen de kantine open vanaf 20.00 uur.

K&B Entertainment BV

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Ronald op 11-06-2014 om 10:42 uur

  Het zal mij benieuwen of Juan ook durft te komen.

  We gaan die Spanjaarden minimaal op een gelijkspel trakteren.

  Jullie komen toch allemaal? Gezellig met z'n allen in de Arena.
  Helaas moet ik de eerste twee wedstrijden verstek laten gaan. Ik zit nl. Op 1400 km verder in Pula Kroatie. ik zal het hier op een geheel andere wijze moeten gaan kijken.

  De openingswedstrijd Brazilie - Kroatie gaan wij overigens in de echte arena (vanuit de romeinse tijd) met zo' 5000 tot 10.000 Kroaten bekijken. Lijkt me ook leuk maar ik mis de BVARENA nu al. Jullie veel plezier daar.

  Blokkie.

 2. Krijn op 12-06-2014 om 09:17 uur

  Ik heb m'n Roy Donders juichpak al gestreken klaar hangen!

 3. Teus op 13-06-2014 om 07:26 uur

  Niet zo slim Krijn
  Zitten nu vast brandplekken in, mag de pret overigens niet drukken, hoop ik gr Teus

 4. Cock op 13-06-2014 om 10:30 uur

  Niet vergeten: vanavond vanaf 20.00 uur gaan we met z'n allen Nederland naar een overwinning aanmoedigen. Komt allen en zoals Ronald al opmerkte: Juan als jij in een Spaans shirt binnenkomt, ben je natuurlijk van harte welkom.

Reageer op dit bericht (“K&B openen de BVArena ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)