Badminton Vereniging Almere

Eind goed, al goed in de BVArena

Het was niet zo druk als gewoonlijk in de BVArena. Het zal wel komen door het mooie weer en het tijdstip van de wedstrijd Nederland – Mexico; Ik vermoed dat de meeste mensen de wedstrijd met het bord op schoot hebben gevolgd.

Toch zorgden de circa 20 toeschouwers in de BVArena voor een lekker WK sfeertje en je ziet, omdat steeds dezelfde toeschouwers komen, dat er al een band ontstaat. Gezamenlijk Nederland aanmoedigen, mopperen tegen het scherm als er iets misgaat of als de scheidsrechter een voor Nederland nadelige beslissing neemt en natuurlijk euforisch juichen bij 1 – 1 en uitzinnig juichen bij 2 -1. Het was natuurlijk lange tijd een zeer benauwde bedoening, waarop Nederland met uitschakeling werd bedreigd, maar gelukkig duurt een voetbalwedstrijd tegenwoordig 96 minuten.

En nu zijn we nog maar drie wedstrijden van historische roem. Eerst maar eens Costa Rica naar huis sturen. Dat gaan we a.s. zaterdag doen. De wedstrijd begint om 22.00 uur en we doen om 21.30 uur de kantine open.

Als u van een feestje houdt mag u dit niet missen. Tot zaterdag!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cindy op 06-07-2014 om 17:16 uur

    Het was weer gezellig en akelig spannend in onze kantine! Met zijn allen kijken is toch veel leuker dan thuis!
    Woensdag weer!! Wie komt er mee aanmoedigen, feesten/treuren??

Reageer op dit bericht (“Eind goed, al goed in de BVArena ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)