Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

Zelden heb ik op onze site een artikel gelezen dat zo ontroerend en emotioneel aangrijpend was als het stukje 'Emotionele afsluiting recreantenseizoen'. Ricardo Boldewijn, als gevolg van een noodlottig bedrijfsongeval maandenlang levensbedreigend ziek geweest, was aanwezig in de zaal. Een medisch wonder, chapeau voor de behandelende artsen in het brandwondencentrum in Beverwijk maar ook voor Ricardo met zijn wilskracht en doorzettingsvermogen! We hopen Ricardo, die nog altijd aan het revalideren is, nog heel vaak in ons sportcomplex te zien!

We zitten midden in de zomervakantie, maar achter de schermen gebeurt er van alles, zoals

En ongetwijfeld vergeet ik nog heel veel, maar dat krijg je als je wat ouder wordt.

Medio augustus 2014 zullen we de nieuwe sponsor presenteren van het team dat voorheen door het leven ging als Dekker Almere. U moet nog even geduld hebben, maar de puntjes zijn op de i gezet. Nogmaals wil ik Carl Dekker dankzeggen voor zijn jarenlange sponsoring van ons eerste team en van ons sportcomplex. Het was een zeer betrokken sponsor en we konden ons niet beter wensen. Maar betrokkenheid geldt ook zeker voor de nieuwe sponsor, maar nogmaals nog even geduld.

Ook zal de naam van ons sportcomplex een wijziging ondergaan. Deze gesprekken lopen nog, maar de verwachting is dat dit ook binnen enkele dagen rondkomt.
Onze leden wil ik er graag op wijzen, dat sponsors graag iets voor hun duur betaalde centen terug willen zien. Als u een opdracht te verstrekken hebt of iets wil aanschaffen, denk dan altijd aan onze sponsors. In dat kader verwijs ik graag onze sponsorpagina op deze site.

Eind mei 2014 hadden we al op deze site bekend gemaakt dat we als vereniging genomineerd waren voor een donatie uit het Rabo Coöperatiefonds. We hebben zeer recent bericht gekregen dat wij een bijdrage van € 2.000,-- tegemoet kunnen zien.

In mijn vorige column heb ik al melding gemaakt van het feit dat we op het Carlton NJK acht eerste plekken hebben behaald en negen tweede. De spelers die eerste zijn geworden zullen allemaal worden bijgeschreven op de Wall of Fame in ons sportcomplex. Die bijschrijving zal aan het begin van het nieuwe seizoen plaatsvinden in aanwezigheid van de spelers.

Bedroevend is het feit dat tijdens de laatste bondsvergadering te weinig afgevaardigden aanwezig waren. De bond kent maximaal 32 zetels voor afgevaardigden en hiervan zijn er maar 22 daadwerkelijk ingevuld. Tijdens de vergadering op 28 juni 2014 kwamen er 14 afgevaardigden opdagen en dat was twee te weinig om besluiten te kunnen nemen.
Zo komen we niet verder en het water staat BNL al tot aan de badmintonlippen. Maar het zou allemaal goed moeten komen en het water zou moeten gaan dalen, maar ik ben zo bang dat dit via het overbekende doucheputje gaat. En dan hebben we niets meer.

Geniet van de vakantie en tot het nieuwe seizoen en als BVA zullen we er weer alles aan doen om het een mooi seizoen te laten zijn. Maar vergeet als lid één ding niet, u bent lid van de vereniging en niet alleen consument!

Henk Staats

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)