Badminton Vereniging Almere

We zijn er weer bij en dat is prima (in de BVArena)

Met 25, merendeels in het oranje gestoken, voetbalsupporters was het in de BVArena weer beregezellig. Natuurlijk werd er van te voren voetbalmuziek gedraaid (om in de stemming te komen), tot aan de volksliederen, daarna wordt er geswitcht naar het geluid van de televisie.

Ademloos hebben we naar de wedstrijd gekeken, Nederland kreeg kans na kans, maar paal en lat voorkwamen een vroege en late Nederlandse voorsprong.

Dus strafschoppen, een aantal BVArena supporters hebben deze slechts in de herhaling gezien (zij zaten met hun rug naar het scherm), maar het geluid in de BVArena gaf hen het bewijs dat de penaltyreeks in het voordeel van “ons” werd beslist, natuurlijk dankzij de geniale wissel van King Louis.

Dit betekent dat Nederland door is naar de halve finale en we a.s. woensdag om 22.00 gaan spelen tegen de Argentijnen. De BVArena zal dan wederom in al zijn pracht klaarstaan om de supporters te ontvangen.

Iedereen is uiteraard welkom, vanaf 21.30 uur.

K&B Entertainment BV

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cock op 11-07-2014 om 13:37 uur

    Helaas zijn we uitgeschakeld en was er niet veel enthousiasme om de troostfinale in de BVArena te bekijken (ondanks Bas' aanbod om koffie te serveren).
    We zullen de kantine zaterdag dus niet open doen.
    K&B Entertainment

  2. Krijn op 11-07-2014 om 13:38 uur

    :'(

Reageer op dit bericht (“We zijn er weer bij en dat is prima (in de BVArena) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)