Badminton Vereniging Almere

Het is Qontent Almere!

De geruchten gingen ongetwijfeld en het is waar. Qontent Almere is inderdaad de nieuwe naam van het vlaggenschip van onze vereniging. Qontent, gevestigd te Almere, heeft zijn bedrijfsnaam verbonden aan ons eerste team dat dus vanaf nu door het leven gaat als Qontent Almere. En ik hoef u niet te vertellen dat onze vereniging meer dan tevreden is met deze zeer betrokken sponsor.

Achter Qontent, het vanzelfsprekend zoveelste jonge en dynamische bedrijf dat websites bouwt, gaat niemand minder schuil dan Krijn Hoetmer, tevens lid van verdienste van onze vereniging!

Qontent bouwt, in samenwerking met verschillende ontwerpers, ontwikkelaars en klanten, al jaren robuuste, toekomstgerichte websites en webapplicaties, die werken op vrijwel iedere browser en elk apparaat. De site van BV Almere was eind 2005 één van de eerste grote sites en sindsdien is het balletje enorm gaan rollen, met mooie projecten voor onder andere de Volkskrant, Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Villamedia en FD Mediagroep, maar ook voor verenigingen, zoals Fronteers en Aero Club Salland, en bedrijven, zoals Raax, Studio Stallinga, Sign en Meer en Stickstagram.

Daarnaast verzorgt Qontent ook al een aantal jaar de ontwikkeling en het beheer van Royal.nl, met informatie over en aanbiedingen voor de meest populaire zonbestemmingen, verspreid over zo'n 80 verschillende websites.

Qontent

Qontent denkt graag in termen van oplossingen op maat, toegespitst op daadwerkelijke problemen die klanten hebben, en kiest niet voor de makkelijkste weg! Maar dat Krijn niet altijd de makkelijkste weg neemt, dat weten we, want in de competitie speelt hij het liefst drie games.

Kortom een bedrijf(je) om kennis mee te maken en voor nader gewenste informatie, kijk op qontent.nl of klik op het logo.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 22-08-2014 om 19:30 uur

  Bedankt voor deze kans! Kan ik eindelijk ook financieel eens wat doen voor de vereniging die mij al bijna 10 jaar ongehinderd laat aanklooien met hun website! :) De basis van veel van wat ik gebouwd heb ligt nog steeds hier, dus dit is een logische volgende stap eigenlijk. Op naar de volgende 10 jaar!

 2. Wilma op 22-08-2014 om 20:22 uur

  En ja hoor: veel succes gewenst door een trotse moeder!

 3. Stephan op 22-08-2014 om 20:59 uur

  Super Krijn! Van jeugdlid naar naamsponsor van het eerste team! Echte betrokkenheid!

 4. Erik Staats op 22-08-2014 om 21:22 uur

  Een geweldig shirt van Adidas met een clubman als sponsor met zijn bedrijf Qontent. Dat belooft wat voor dit seizoen. We gaan ervoor! Bedankt voor het vertrouwen Krijn!

 5. EdwinG op 24-08-2014 om 22:20 uur

  Een super bedrijf met een super Club. Dit is wat je noemt een win win situatie. Succes Qontent Almere!!

 6. Paula op 26-08-2014 om 21:26 uur

  O god nu gaan ze allemaal 3 setters spelen...daar staat Krijn toch om bekend :)

 7. Johan op 29-08-2014 om 10:06 uur

  Super Krijn, goed om te zien dat ook jonge ondernemers dit soort sponsoring op zich nemen. Zeker nu de grotere bedrijven het laten afweten.
  Top.

Reageer op dit bericht (“Het is Qontent Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)