Badminton Vereniging Almere

“Krasse knarren van het 17e”

Het seizoen komt er weer aan en mijn team is er klaar voor. Afgelopen maanden heb ik in mijn buitenverblijf het seizoen geëvalueerd en ik kan u verzekeren dat ik zo trots als een pauw ben dat ik het 16e heb mogen sponsoren het afgelopen jaar. Per slot van rekening waren er meer sponsoren die maar wat graag hun logo op het shirt van het 16e hadden willen zetten.

Arjen Niezing, reanimatie-trainer

Toch kijk ik naar de toekomst. Moet het team bv “gereanimeerd” worden? En dat bedoel ik niet letterlijk, maar, moet er bijvoorbeeld jong bloed in?, moeten ze extra trainen?, moeten ze op “summer-trip”?, moet er een extra trainer bij? of een masseur? Zou ik daar mijn steentje aan bij kunnen dragen? Niets van dit alles! Never change a winning team!!!

Mijn team gedraagt zich als een stel jonge honden, ook al worden ze weer een beetje ouder. Gaat er dan echt niets veranderen…….? Het antwoord is ja! Ik heb Kokkie en Blokkie naar een andere sportschool gestuurd om er nog meer uit te halen dan er nu al inzit. Ik heb achter de schermen contact gehad met hun trainers en begrepen dat het er goed uitziet en verwacht dan ook dat ze “strak in het pak” aan het nieuwe seizoen beginnen, ook al mag hun “six-pack” bedekt blijven.

Ik begreep van de vereniging dat het team 16 veranderd is in team 17. Mochten er leden zijn die in hun vuistje lachen en denken dat de vereniging het team lager heeft gezet omdat ze niet hebben gepresteerd, zij komen van een koude kermis thuis. Dit is namelijk niet het geval. Dit heeft alles te maken met de respectabele leeftijd, die deze “krasse knarren” hebben bereikt.

Tegen de jeugd en de overige leden wil ik dan ook zeggen, neem een voorbeeld aan hun energie, talent en ervaring. Snuif dit op, leer van ze en train met ze. Julie zullen zien dat dit van pas kan komen in jullie verdere ontwikkeling als speler maar ook als mens.

Ik ben dan ook trots dat ik het team dit jaar weer mag sponsoren.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Ernst op 21-08-2014 om 08:43 uur

  Leuk stukje Arjen !!! :D :D :D

 2. Roland op 23-08-2014 om 16:16 uur

  Beste Arjen,
  Zo'n summertrip spreekt mij wel aan.
  Ik ben natturlijk bloedserieus.
  Als je wat bestemmingen kunt noemen,komen we er wel uit
  Ik heb een hondsberoerde opslag waar iedereen over klaagt.te hoog racket;te dit en te dat.
  Voor de rest is het een kwestie van de ralley uitspelen tot het punt aan de goede kant latten vallen. In dit geval team 17.
  Maar die summertrip laat me maar niet los.

  Ik hoor van je????

 3. Roland op 23-08-2014 om 16:20 uur

  Correctie :moet zijn tot het punt aan de goede kant valt

Reageer op dit bericht (““Krasse knarren van het 17e” ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)